Golurile au fost marcate de Latovlevici ’22, Varela ’39, Chipciu ’43, Tănase ’45+2, Keșeru ’76 pentru Steaua, respectiv Rotariu ’32, V. Lazăr ’53 pentru Dinamo.
1-0: Latovlevici a centrat de pe partea stângă, iar mingea a trecut peste Bălgrădean și a intrat în poartă.
1-1: Sânmărtean și Latovlevici au făcut schimb de pase cu lovituri de cap, însă mingea a ajuns la Valentin Lazăr. Acesta a centrat de pe linia de fund, Varela a respins în Pintilii, iar balonul a ajuns la Rotariu, care a înscris din întoarcere, din 5 metri.
2-1: La o lovitură de colț de pe partea dreaptă pentru Steaua, Pintilii a deviat pe spate, mingea a ajuns la Rotariu, care din apropierea liniei de fund a respins-o în centrul careului până la Varela, iar fundașul Stelei a înscris din vole, de la 10 metri.
3-1: Chipciu a șutat de la 20 de metri lateral dreapta, iar mingea, deviată de Boubacar, l-a păcălit pe Bălgrădean.
4-1: Adi Popa a plecat pe contraatac din propria jumătate de teren, l-a driblat pe Durimel, a avansat până la marginea careului de 16 metri, unde i-a pasat lui Tănase, iar acesta a reluat în poarta goală de la 14 metri.
4-2: Boubacar i-a dat o pasă de peste 30 de metri lui Lazăr, acesta a preluat și a șutat din prima, în dreapta lui Tătărușanu, mingea lovind bara înainte să intre în poartă.
5-2: Piovaccari i-a pasat lui Keșeru, care a înscris cu un șut în stânga lui Bălgrădean.
Steaua București: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Ad. Popa (Iancu ’59), Stanciu (Keșeru ’46), Tănase – Chipciu (Piovaccari ’70). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.
Dinamo București: Bălgrădean – L. Rus, D. Grigore, Durimel (Ad. Popa II ’46), Grecu – Boubacar – V. Lazăr, Bărboianu (Filip ’74), Elton, D. Rotariu – Țucudean (Bilinski ’54). Antrenor: Flavius Stoican.
Cartonașe galbene: D. Grigore ’75, Grecu ’80.
Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan, ajutat de asistenții Aurel Oniță și Vasile Marinescu și de asistenții suplimentari Dragoș Istrate și Marcel Bîrsan. Arbitru de rezervă a fost Sebastian Gheorghe, iar observatori Corneliu Fecioru și Dumitru Mihalache.
Partida s-a disputat cu acoperișul tras pe Arena Națională.
Înainte de începerea jocului, s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Augustin Pax Deleanu, fost fotbalist al echipei Dinamo și component al primei reprezentative a României participante la Cupa Mondială din 1970, care a încetat din viață, joi dimineața, la vârsta de 69 de ani.
Suporterii dinamoviști au avut un banner care înfățișa un câine mitologic cu trei capete, însoțit de sloganul: „Nicio mitologie nu a cunoscut cât poate fi de tare puterea câinilor din Ștefan cel Mare” și au aprins zeci de torțe și petarde.
Fanii steliștii au format din cartoane care reprezintă culorile fundației Mihai Neșu numărul 22, cele două cifre încadrând trofeul Cupei României, cu sloganul: „Cupa este dorința ce astăzi contează”.
La meci au asistat aproximativ 50.000 de spectatori.
Jocul a fost întrerupt aproximativ de un minut, la scurt timp după start, din cauza fumigenelor aruncate pe teren de fanii dinamoviști.
După ce a fost înlocuit cu Filip, în minutul 74, Ștefan Bărboianu a urcat în tribună, alăturându-se fanilor dinamoviști.
Returul semifinalei dintre Steaua și Dinamo va avea loc în data de 17 aprilie.